Среда, 17 Октомври 2018

  • Facebook: famamk
  • FeedBurner: fama/rss
  • Twitter: famamk


Како изгледа замрзнат океан (Видео)

Ниските температури во САД изминатите денови најдобро ја покажува снимката направена со дрон од Рајан Кенди. Крајбрежјето на сојузната држава Масачусетс овие денови изгледа како Сверен пол.

Рајан Кенди го снимил крајбрежјето од Атланскиот океан замрзнат од невремето кое беснее во САД.