Среда, 17 Октомври 2018

  • Facebook: famamk
  • FeedBurner: fama/rss
  • Twitter: famamk


Кафулиња во Скопје ги отворија вратите за бездомни животни (Фото)

Париз мезе бар, Винил и Радио бар се угостителските објекти кои на температурите под нулата ги отворија своите врати за бездомните кучиња и мачки.

На Фејсбук страницата на Асоцијацијата на активисти за права на животните, се повикуваат активистите и останатите кафулиња и угостителски објекти да се приклучат кон овој хуман гест.