Среда, 17 Октомври 2018

  • Facebook: famamk
  • FeedBurner: fama/rss
  • Twitter: famamk


Фама тикет

Екипата на Фама денеска со следните типувања за кои смета дека 95% се сигурни. Мал коефициент - сигурна добивка, со таква цел им пристапуваме на денешните натпревари. Не заборавајте ова се само наши видувања на натпреварите. Со среќа на сите, еве како изгледа нашиот денешен тикет.

Brazil : Russia     2

Iceland :  France               2

Denmark : Tunisia            1(прво полувреме)

GHANA : DR CONGO      1

MALI : NIGER                     1

Коефициент:  4.15