Четврток, 18 Октомври 2018

  • Facebook: famamk
  • FeedBurner: fama/rss
  • Twitter: famamk


Богатинова во втор обид: Овој пат со Оливер Спасовски

Мнистерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, гостуваше во дневникот во Канал 5 каде влезе во жесток дуел со уредничката Лидија Богатинова за одлуките на Управниот суд, фалсификуваните лични документи и медиумските реформи.

Еве го целото интервју: